בואו לקחת חלק בעיצוב דור העתיד

ההרשמה לשנת תשפ"ב בעיצומה!

אחרי שירות לאומי או צבא? סיימתם כיתה י"ב ומעוניינים להתחיל לימודים אקדמאיים?

חולם להיות מורה משפיע בדיוק כמו המורה שלך? יש לך קשר מיוחד עם ילדים ואת רוצה להתפתח בכיוון?

לימודי תואר ראשון באקדמית חמדת במיוחד בשבילכם! רמה אקדמית גבוהה, סגל מרצים מוביל, מערך מלגות נרחב וליווי מקצועי. בנוסף, שני ימי לימוד בשבוע מהקמפוס 97% השמה בשוק העבודה ושכר לימוד אוניברסיטאי. kids knows the right answear

תואר ראשון B.Ed. בהפרדה לנשים ולגברים

האקדמית חמדת מכשירה מורים ומורות שיעבירו לתלמידיהם את הישגי המדע והרוח יחד עם הנחלת ערכי המורשת היהודית, מהגיל הרך ועד בית הספר העל-יסודי. תחומי ההכשרה כוללים מדעים, מתמטיקה, ואנגלית כמקצועות מועדפים, וכן מקרא, תושב"ע וספרות. כל אלו יחד עם ההכשרה לטיפול בילדים ובוגרים בעלי צרכים מיוחדים בחוג לחינוך מיוחד. ימי הלימוד מרוכזים ליומיים בלבד + קורסים מקוונים. לנרשמים מגיע שנה ראשונה חינם (בכפוף לתקנון משרד הביטחון), ולאלו שנרשמים להתמחות במקצוע מועדף, אנו מעניקים מלגה עד 5,000 ₪ ומלגות נסיעות עד 1,000 ₪ למגיעים מאזורים רחוקים. בנוסף קיים עוד מערך נרחב של מלגות, המתעדכן מעת לעת באתר המכללה.

תוכנית רג"ב – תכנית למצוינים ומצוינות בתואר ראשון

תכנית אטרקטיבית במיוחד הכוללת לימודים כמעטע בחינם, סל חיזוקים מורחב, סיום לימודים ב-3 שנים (במקום 4) ואפשרות להמשיך מיד לתואר שני. זוהי תכנית מבוקשת לבעלי תעודת בגרות טובה מאד.

מעוניינים להצטרף אלינו?

הזדרזו להירשם והבטיחו את מקומכם/ן! הסדירו את ההרשמה עכשיו, לפרטים התקשרו 5280* או השאירו את פרטיכם ונציגה שלנו תחזור אליכם עם כל המידע.

לחצו כאן להששארת פרטים