בתוכנית המצוינות רג"ב (ראש גדול בהוראה) אין רגע דל!

קבוצת הסטודנטיות משנה ב' ביקרו בבית החינוך "קארו" בבאר שבע במסגרת ההכנות לכנס הארצי של רג"ב, שיעסוק בנושא: "בתי ספר מעוררי השראה". "אין ספק כי מנהל ביה"ס קארו – הרב יורם ראש, מנהל מעורר השראה ומנחיל את אהבתו לכלל באי בית הספר. בזכותו העשייה החינוכית במוסד מעוררת השראה" מספר מר שי מאמו רכז ההדרכה וראש תוכנית המצוינים במכללה.

מיקומו של ביה"ס בשכונה ד' בבאר שבע מאתגר מאוד. ראינו ולמדנו כיצד מנהיג מצליח לשנות ולהשפיע. רוח המנהל מלהיבה ומדבקת! פרויקטים רבים עוסקים בהעצמת התלמידים וחיבור עם המשפחות גם לאחר שעות הלימודים- מספרות הסטודנטיות לאחר יום ביקור.  הביקור נערך במסגרת מספר מפגשים שיהיו בבית הספר במטרה להשתלב באחד הפרויקטים הקיימים ולהוביל אחד מהם.

בכנס הארצי של רג"ב בחודש מרץ, תצגנה הסטודנטיות את בית הספר ואת הפרויקט אותו יובילו.