גם בכיתה ב' אפשר לדבר רק אנגלית

הסטודנטיות לתואר ראשון בהתמחות באנגלית השתתפו השבוע ביום צפייה מיוחד בבית הספר כרמים באשקלון בהובלת המדפיות פנינה פלדמן ורויטל שיטרית.
במהלך היום, הסטודנטיות צפו בשיעורים איכותיים ביותר של המורות נאוה ולנה בכיתות ב' – ו'.

הסטודנטיות זכו לצפות בשיטות הוראה מגוונות, שילוב טכנולוגיה, ניהול כיתה, שפה מקצועית ומדויקת, הוראה דיפרנציאלית ועוד. בנוסף, הן שמעו מהמורות על היוזמות המיוחדות באנגלית שיש לבית הספר.תוך כדי צפיה, הן נתבקשו למלא מטלה ולנתח עקרונות למידה שונים, וכן, להתאים את השיעור לתוכנית הלימודים ולכתוב את מטרות השיעור.

התגובות מהסטודנטיות היו מרהיבות. הן התמוגגו מכל דקה בשיעור של שתי המורות, בוגרות האקדמית חמדת ופיתחו תחושה של מסוגלות (גם בכיתה ב' אפשר לדבר רק אנגלית). הן הודו על החשיפה המבורכת ללמידה פורה ומוצלחת.
בסוף היום, לאחר שיחת סיכום קצרה עם המורות, הודו הסטודנטיות למנהלת בית הספר ולמורות על ההזדמנות והנכונות.