חילופי תפקידים בתפקיד מנכ"ל המכללה

ד"ר רבקה טאוב שנכנסה לתפקידה בתחילת חודש זה, החליפה את קובי וייצמן ששימש כמנכ"ל המכללה בארבע השנים האחרונות. ד"ר רבקה טאוב מתגוררת ביישוב יד בנימין, נשואה ואם לחמישה ילדים. בתפקידה הקודם ניהלה במשך חמש שנים, בהצלחה רבה, את אגף החינוך במועצה האזורית חבל יבנה. לפני כן, הייתה מרצה באוניברסיטת בר אילן, וניהלה תוכנית ייחודית להעשרה מדעית של בני נוער. טאוב הינה בעלת תואר ראשון במדעי המחשב ופסיכולוגיה מטעם אוניברסיטת בר אילן, ותואר שני ושלישי בהוראת המדעים מטעם מכון ויצמן למדע.

טאוב סיפרה על כניסתה לתפקיד החדש: "בשלב הראשון אני לומדת את הארגון. ב"ה הגעתי למקום טוב, משפחתי ואיכותי, ופגשתי צוות עובדים מסור ומקצועי. אני שואפת להמשיך ולמנף את המכללה, בעבודה משותפת עם ההנהלה והעובדים."

ד"ר רבקה טאוב שואפת להוביל את המכללה למצוינות. "התפקיד שלי הוא להוביל את המכללה למצוינות בכל תחום, בהלימה לחזון האקדמי ולעבודה שנעשית בה בהכשרת המורים ובפיתוחם המקצועי. נחתור כל העת להיות מכללה מובילה ומשפיעה, באזור הדרום ובכלל".

שרת התפוצות עומר ינקלביץ עם מנכ"לית המכללה ד"ר רבקה טאוב במכללה

מנכ"לית המכללה ד"ר רבקה טאוב עם שרת התפוצות עומר ינקלביץ. צילום: חן איתם

מאחלים לך בהצלחה רבה בתפקיד החדש והמאתגר!