טקס חלוקת תארים ותעודות הוראה תשע"ד, בוגרי תואר ראשון בנים

טקס חלוקת תארים ותעודות הוראה תשע"ד

אקדמיה משלבת תורה- תואר ראשון בנים

בטקס מרגש ומרשים הוענקו תארים ותעודות הוראה לשמונים וארבעה בוגרי המכללה בתשע"ד. הבוגרים סיימו בהצלחה את לימודי התואר ראשון בחינוך B.Ed "בוגר בהוראה" בתכנית להכשרת חרדים ובני ישיבות ההסדר. את הטקס הנחה השחקן ואיש התיאטרון תומר רטהאוז, בו נכחו והשתתפו: נשיא המכללה פרופ' אבי לוי, מפקח המכללה דוד בוסקילה, דיקן הסטודנטים במכללה הרב יצחק לוי, ראש תכנית בנים הרב שלמה בנימין, רכז התכנית הרב יעקב קורצוייל, סגל המרצים, עובדי מנהלה ובני משפחות הבוגרים.

הרב שלמה בנימין, ראש תכנית הבנים, ציין את חשיבות אהבת התורה אצל המחנך במטרה לסחוף את התלמיד לאהבת השם "על המחנך להיות מלא בדברי תורה, כך שהדברים ינבעו ממנו כמעיין המתגבר". פרופ' אבי לוי, נשיא המכללה מציינת את הייחודיות של התכנית הנפרדת לגברים דווקא במכללת חמדת הדרום תכנית הדוגלת באקדמיה משלבת תורה: הבוגרים לומדים ביום בישיבות וכוללים ובערב מגיעים למכללה ללימודי ההוראה. מפקח המכללה דוד בוסקילה ברך את הבוגרים בהצלחה בחינוכם ועיצובם של הדור הבא בעם ישראל "אני מאחל לכם שתזכו לראות ברכה בעמלכם ולהעמיד דורות תלמידי חכמים שימשיכו וישקיעו בתורה ובמצוות".

כתבו על זה בתקשורת: