כנס בריונות ברשת: מהבנה למניעה

כנס בריונות ברשת- מהבנה למניעה

המכללה האקדמית לחינוך "חמדת הדרום" בשיתוף השירות הפסיכולוגי חינוכי במשרד החינוך מחוז דרום מתכבדים להזמינכם לכנס בנושא:

בריונות ברשת- מהבנה למניעה: שיימינג, אלימות, בריונות ועבריינות ברשתות החברתיות

שמרו את התאריך: יום שני, כ"ח בסיון תשע"ו, 4 ביולי 2016, בשעה 8:30
אולם בית רבקה, קמפוס מכללת חמדת הדרום, מ.א שדות נגב
בכנס בריונות ברשת- מהבנה למניעה יוצגו בפני אנשי המקצוע והציבור הרחב המאפיינים הפסיכולוגיים, נוירופסיכולוגיים והחברתיים של תרבות השיח ברשתות החברתיות וההשלכות החינוכיות הנובעות ממנו, לצד תיאור כלים טיפוליים עדכניים ודיון על דרכים למניעת הסלמה ויצירת מוגנות חברתית.
בין המרצים: פרופ' יעקב רופא, פרופ' גולן שחר, פרופ' חיים עומר, פרופ' טלי היימן ועוד.

להרשמה לכנס לחצו כאן!

תכנית הכנס בריונות ברשת- מהבנה למניעה:

המושב הראשון יעסוק ב"תרבות השיח ברשתות החברתיות":

1. ד"ר שגית זילברברג יעקובוביץ, מנכ"לית עמותת אשנ"ב תרצה בנושא 'תרבות השיח ברשת: שיח סנכרוני ובלתי אמצעי'.
  2. פרופ' גולן שחר, מופקד הקתדרה לנוירופסיכולוגיה באוניברסיטת בן גוריון ופרופ' אורח לפסיכיאטריה בביה"ס לרפואה באוניברסיטת ייל בארה"ב ירצה בנושא 'חורים ברשת, מדוע האינטרנט מחולל התנהגות מסוכנת?'.
  3. פרופ' טלי היימן, המחלקה לחינוך ופסיכולוגיה, האוניברסיטה הפתוחה תרצה בנושא 'הקשר בין מעורבות ברשת להיבטים רגשיים, חברתיים ולימודיים'.
  4. פרופ' יעקב רופא, נשיא מכללת חמדת הדרום ירצה בנושא: 'הגישה הרציונלית לשגעון ועבריינות בלתי שפויה'.

המושב השני יעסוק ב"תוכניות התערבות ופאנל מומחים":

1. פרופ' חיים עומר, פסיכולוג ופרופסור חבר בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב ירצה בנושא 'התמודדות עם אלימות ברשת בגישת הסמכות החדשה'
  2. שיח עם הקהל ופאנל מומחים בהנחיית מר אילן וירצברגר, פסיכולוג מחוז דרום במשרד החינוך.
  3. הרצאות מפי גב' עינב לוק (מפקחת ממונה אגף תכניות סיוע ומניעה במשרד החינוך), מר אילן בן שמעון, מר אהרל'ה רוטשטיין (מנהל בית הספר שער הנגב) וגב' מיכל בן זאב שאול (יועצת בכירה במשרד החינוך, שפ"י מחוז דרום).

**תכנית הכנס אינה סופית. עקבו אחר השינויים**
פרטים באשר לצפייה ברשת והרשמה לכנס, יימסרו במהלך חודש מאי.
נשמח לראותכם!
כנס בריונות ברשת