מוזמנים לערב השקת הספר "מסע במעגלי החינוך"

האקדמית חמדת שמחה להזמינכם לערב השקה

לרגל צאתו לאור של הספר "מסע במעגלי החינוך"

מאת ד"ר דניאל ניקריטין | ד"ר שי מאמו

על הספר:

הספר 'מסע במעגלי החינוך' יצא החודש לאור בהוצאת "דברי שיר", והוא פרי עיטם של שניים מאנשי הסגל במכללה: ד"ר שי מאמו – ראש תחום ההכשרה הקלינית במכללה, וד"ר דניאל ניקריטין – ראש החוג לחינוך. הספר כולל ניתוח מעמיק ומרתק של שלוש עשרה סיפורים מהתלמוד הבבלי, ומפגיש בין עולמם הרוחני והערכי של חז"ל, ובין עולמם של אנשי התיאוריה והמעשה בעולם החינוך, המעצבים את השיח החינוכי העדכני בארץ ובעולם. העיון בסיפורים אלו, לצד תובנות חינוכיות מהחיים, מהמחקר ומההגות, מעשירים את הבנת דרכם של חז"ל, כמו גם את התפיסות החינוכיות בנות ימינו, וקוראים לנו להמשך למידה ועמל – כשותפים בשרשרת הלימוד העתיקה.

הספר מומלץ ביותר, והוא מיועד להורים, לאנשי חינוך ולמי שהחינוך יקר לליבו, ופותח שערים אל השיח העכשווי ואל החכמה של חז"ל המהדהדת עד ימינו. הספר ניתן לרכישה באתר הוצאת 'דברי שיר' ובחנויות ספרים נבחרות.

הערב יתקיים בע"ה באופן מקוון

ביום ראשון |  א' ניסן תשפ"א | 14.3.21 | בשעה 20:00.

דברי פתיחה:

פרופ' חיים שקד נשיא האקדמית חמדת

הרצאות קצרות:

פרופ' אביגדור שנאן, האוניברסיטה העברית
גב' שוש נגר, ראש מינהל החמד.

דברי סיכום:

מיכאל לב, מנכ"ל הוצאת דברי שיר
מחברי הספר.

לכניסה לזום בעת האירוע לחצו כאן

האקדמית חמדת שמחה להזמינכם לערב השקה לרגל צאתו לאור של הספר מסע במעגלי החינוך מאת ד"ר דניאל ניקריטין וד"ר שי מאמו שיתקיים בע"ה באופן מקוון ביום ראשון א ניסן תשפ"א, 14.3.21 בשעה 20:00. דברי פתיחה- פרופ' חיים שקד נשיא האקדמית חמדת, הרצאות קצרות: פרופ' אביגדור שנאן, האוניברסיטה העברית וגב' שוש נגר, ראש מינהל החמד. דברי סיכום: מיכאל לב, מנכ"ל הוצאת דברי שיר ומחברי הספר. קישור לזום באתר המכללה בכתובת www.hemdat. c.il