מינויים חדשים לד"ר חיים שקד

ברכות לד"ר חיים שקד, סגן נשיא המכללה לעניינים אקדמיים, שמונה על יד מנכ"ל משרד החינוך, מר שמואל אבואב, כחבר בוועדה להגדרת התבחינים לבתי ספר בהם תתקיים ההתנסות של הסטודנטים להוראה. מינוי זה נעשה במסגרת המתווה החדש של ההכשרה להוראה שמגבשת ועדת ודמני-ענבר.
מטרתה של הוועדה, שבראשה עומד מר אייל רם, סמנכ"ל משרד החינוך, היא לקבוע את המאפיינים של בתי הספר הראויים להכשרת סטודנטים להוראה. כל בית ספר שיעמוד בתבחינים יקבל מעין תווית תקן לעמידתו בתנאים הדרושים להפיכתו לקליניקה להדרכת מורים.
ד"ר חיים שקד מונה גם כחבר ועדת ההיגוי של בית הספר ללימודי התמחות מקצועית של מכון מופ"ת. הלימודים בבית הספר ללימודי התמחות מקצועית נועדו לתרום להתפתחותם המקצועית והאקדמית של חברי הסגל האקדמי במכללות האקדמיות לחינוך, ולהרחיב את הבסיס התאורטי לחשיבתם ולעשייתם בתחומי ההכשרה להוראה.