מתעניינים בהוראה? בואו ללמוד באקדמית בחמדת!

תואר שני ותעודת הוראה במסלול על יסודי בשנתיים בחמדת!

תוכנית מוסמך בהוראה של האקדמית חמדת מיועדת לבוגרי ומוסמכי האוניברסיטאות והטכניון המעוניינים ללמוד לקראת תואר שני M.Teach  ותעודת הוראה.

התוכנית נועדה להכשיר את המורה להיות סוכן שינוי בעל ארגז כלים המותאם לעולם הפוסטמודרני המשתנה תמידית והדורש הכנה של התלמידים לעולם המחר, כלומר טיפוח וקידום מיומנויות המתאימות למאה העשרים ואחת. תוכנית המוסמך בהוראה של האקדמית חמדת משלבת טיפוח וקידום מיומנויות אלה כשהמגמה היא עיצוב לומד המסוגל לקחת אחריות על הלמידה שלו, הבוטח ביכולות שלו והמסוגל לחשיבה עצמאית, יצירתית וביקורתית בעזרת טיפוח הסקרנות והרצון לרכוש באופן עצמאי ידע חדש ומתחדש תמידית. התוכנית המוצעת שמה דגש על למידה המשלבת יותר אינטראקציה חברתית, שיתוף וחקר, למידה פעילה, למידה לא פורמאלית, טיפוח חשיבה יצירתית וחשיבה ביקורתית ולמידה אותנטית המתרחשת ב”עולם האמתי”

לפרטים התקשרו עכשיו 5280* וצרו קשר עם יועצות הלימודים שלנו.