בוגרת המכללה זכתה בתחרות על סיפורה 'בין הזמנים'

כ"ג בטבת תשפ"א, 7.1.21

בוגרת המכללה דמרי (ששון) ליז, זכתה השבוע בתחרות סיפורים על סיפורה "בין הזמנים". דמרי (24) העבירה דרך הקומיקס שיצרה את החוויות שלה מהכניסה להוראה, החל מהרגע שבו נרשמה ללימודים במכללה, ועד לרגע שבו נכנסה לחדר המורים. היא סיכמה את התהליך שעברה: "(אני) עובדת משרה מלאה בבית הספר בו התמחתי בשלושת החודשים הנוספים. חוץ מהנתינה והעבודה המהנה אני יוצאת עם סיפוק עצום!!".

מידי שנה מקיים האגף לכניסה להוראה במשרד החינוך, תחרות סיפורים, כרזות, סרטונים ופזמונים שכתבו ויצרו מתמחים. וועדה ייעודית עוברת על מאות ההצעות ובוחרת את הזוכים ואת המצטיינים. לשנת תשפ"א זכה הסיפור 'בין הזמנים' בקטגוריה של מצטיינים. את הסיפור הכתוב כקומיקס כתבה בשנה שעברה המתמחה שלנו דמרי (ששון) ליז. הסיפור מתאר את החוויות, האתגרים וההצלחות המאפיינות את המורים בשלב הכניסה להוראה.

דמרי (ששון) ליז סיפרה על ההשראה לקומיקס:

"היום הראשון שלי בהוראה היה מלא ציפיות, חששות ובעיקר שמחה והתרגשות גדולה, אני הולכת להגשים את חלום חיי!
הגעתי לביה"ס מחויכת ומרוגשת, נכנסתי לחדר מורים, ושום דבר לא קרה ! ישבתי לבד בחדר המורים, בלתי נראית…
עוד באותו היום קבלתי שיחת טלפון מאמא של אחת התלמידות שהטיחה בי ביקורת והמשיכה בהודעות לא נעימות.
את היום הראשון סיימתי עם בכי ותחושה שכל קשר בין החלום שלי למציאות הוא מקרי בהחלט!
….כעבור שלושה חודשים עברתי לבי"ס אחר להמשיך את שנת ההתמחות…..' משנה מקום משנה מזל' זו הסלוגן שליווה אותי ……לפתע החלום שהתנפץ קם לתחייה והתחיל לקרום עור וגידים……"

מוזמנים להוריד את הקובץ ולקרוא את הקומיקס הזוכה: 'בין הזמנים' סיפור בקומיקס ששון ליז

בוגרת המכללה דמרי (ששון) ליז