תכנית המצוינים רג"ב – ראש גדול בהוראה

תכנית המצוינים רגב 2

מרכזי תכנית המצוינים רג"ב מכל המכללות בארץ נפגשים לשיח וללמידה אחת לחודש וחצי במכון מופ"ת. המפגש האחרון היה יוצא דופן והתקיים באחריות מכללת חמדת הדרום בביה"ס הניסויי יד-שבתי באשדוד המשמש כבי"ס מאמן של המכללה ובין השאר מתקיימת בו עבודה מעשית ייחודית של סטודנטיות בתכנית המצוינים רג"ב של המכללה.

אורחת הכבוד במפגש זה ד"ר רמה קלוויר – רכזת ארצית של תכנית המצוינים רג"ב. קבלת הפנים כללה כיבוד עשיר ועיצוב סגנוני בצבעי סגול-לבן – צבעי המכללה.

תכנית המצוינים רג"ב

נחלה הראל משנה ב', עמית מושקוביץ ומיכל כהן משנה ג' במסלול רג"ב הציגו בפני כל הרכזים את עבודתן הייחודית בביה"ס המלמד ומתרגל פונקציות ניהוליות במסגרת הניסוי הייחודי שלהם.

בליווי והדרכת הסטודנטיות, הרכזים ביקרו בשני מוקדי פעילות בביה"ס ותלמידי בית הספר אף לימדו את הרכזים לשחק במשחקי חשיבה בשילוב רפלקציה על תהליכי החשיבה בשילוב פונקציות ניהוליות.
ניכר, כי החיבור בין "השדה" למכללה תורם רבות להכשרה משמעותית וכלל הרכזים שיבחו את העשייה המיוחדת.

תכנית המצוינים רג"ב – ראש גדול בהוראה

התכנית למצוינות רג”ב, או בשמה המלא ‘ראש גדול להוראה’ היא תכנית ייחודית בלימודי התואר הראשון בחינוך, לקראת הכשרה להוראה ולתעודת B.Ed. התכנית מעניקה לסטודנט: לימודים בחינם, סיום לימודים מקוצר, עניין והרחבת אופקים, הכשרה ייחודית וגיוון בלימודים.

תכנית המצוינים רג"ב

תנאי קבלה לתכנית מצוינים רג”ב: ציון התאמה 630 (שכלול בגרות + פסיכומטרי). לפרטים נוספים ניתן לפנות לרכז התוכנית בדוא”ל- shaim310@gmail.com.

אודות רג”ב- תכנית המצוינים הארצית לחצו כאן.