20 שנה למותה של מירי אמיתי ז"ל

כמידי שנה, אנו זוכרים את בוגרת המכללה ואשת החינוך, מירי אמיתי הי"ד.

מירי אמיתי ז"ל הי"ד, אשת חינוך, נרצחה בפיגוע "אוטובוס הילדים" בכפר דרום לפני 20 שנה, בכ"ב חשוון תשס"א (20.11.2000). מירי, שהייתה בת 35 במותה, הותירה הורים, אחים ואחיות, בעל וארבעה ילדים.

מירי אמיתי ז"ל עסקה בחינוך והקדישה זמן, מחשבה ומאמצים רבים על מנת להעשיר ולגוון את עשייתה החינוכית, ועל מנת להקל על תלמידיה. מירי הייתה בוגרת מכללת חמדת הדרום ומעולם לא הפסיקה להיות ‘תלמידה’. היא המשיכה ללמוד, להתעדכן ולהתפתח מבחינה מקצועית. היא עבדה באולפנת "נווה דקלים" עד יומה האחרון, והייתה דמות נערצת על תלמידיה וסובביה. על מנת להנציח את דמותה ופועלה, ולהנחיל לדורות הבאים את מורשתה החינוכית, החליטו בני משפחתה, ובראשם לייזר בעלה, להקצות מלגות על שמה לסטודנטיות ממכללת חמדת הדרום.

בעלה של מירי, לייזר יבל"א, ישתתף מחר, יום שלישי (ח' בכסלו-24 בנובמבר), בטקס הענקת אות החוסן, יספר על דמותה של מירי ופועלה, ויחלק מלגות לסטודנטיות מצטיינות.  הטקס יתקיים בשעה 14:00 באפליקציית זום.

לדף הנצחה על מירי אמיתי

(*התמונות מטקס חלוקת המלגות ע"ש מירי אמיתי ז"ל שנערך בשנים קודמות)